WordPress menedzselése közvetlen a hosztolj.hu tárhelykezelőből

post-img

A WordPress motorjának friss, 4.5.1 -es kiadását követően, több biztonsági rés betömése érdekében újabb frissítést adtak ki, a 4.5.2 verziót. Megnyugtató és milyen nagyszerű dolog, hogy míg mi a tartalomra, marketingre figyelünk, addig a weblap motorja friss, egyre modernebb lesz, nem utolsó sorban pedig biztonságos. Hiszen ez lehet akár automatikus is a háttérben.

hosztolj.hu-wordpress-biztonsagi-beallitasok-auto-update
Közvetlen a hosztolj.hu tárhelyen ügyfeleinknek külön menüpontot biztosítunk a motor, a sablonok, a Pluginok automatikus frissítésére, tömeges beállítására.

Ugyanis a hosztolj.hu tárhelyen ügyfeleinknek külön, jól áttekinthető menüpont áll rendelkezésre a WordPress és sablonok (angolul themes, vagy templates), valamint a Plugin fájlok (működést segítő kiegészítő szoftverek)  automatikus frissítésére.

Ez a menüpont a tárhelyen telepített, kimondottan a WordPress oldalak menedzselésével foglalkozik.

Lehetőség van:

  1. új WordPress telepítésére, mely lényegesen leegyszerűsíti egy weblap keretrendszer létrehozását.
  2. Akár fel lehet ismertetni a rendszerrel a jelenlegi domainre telepített WordPresst a scan gomb segítségével nagyon hasznos, hiszen a régi meglévő weblapon is tudjuk használni a “menedzselő készlet” funkcióit!
  3. Közvetlen a kezelőből pluginek, sablonok telepítése törlése, aktiválása, deaktiválása, szóval minden fontos funkció.
  4. a biztonsági beállítások szigorítására, ellenőrzésére.
  5. talán a legfontosabb: automatikus frissítés bekapcsolása

A kezelő felület 1 weblapnál is nyújt olyan fontos funkciókat, ami nem elérhető magában a WordPressben, de amikor valakinek több WordPress oldala van egy tárhelyen, akkor egyszerűbben lehet tömegesen a rendszeres karbantartási feladatokat elvégezni!

Joggal mondhatjuk, hogy nem csak a szervereink beállításai felelnek meg a WordPress oldalak kiszolgálásának, hanem a kezelő felületen is olyan funkciót tettünk elérhetővé, amely minden WordPress táhelyet használó ügyfélnek szüksége lehet!

Próbálja ki most! irány a tárhely rendelés >>